A technológia felhasználási lehetőségeinek kutatása

Blokklánc

A blokklánc-technológia felhasználási lehetőségeinek kutatása” című kötet a blokklánc/DLT technológia lehetséges alkalmazási környezetének, az ehhez kapcsolódó technológiai és fenntartható üzleti modellek feltárása céljából készült el magyar és angol nyelven az együttműködő partnerek által. A szakmai munkaanyag kiemelt fókuszában a digitális személyazonosság (eID), az önállóan kezelt személyazonosság (SSI), az ID menedzsment, illetve autentikációs eszközkészletek és szolgáltatások, valamint az okoshálózatok, automatizáció kérdéskörei állnak.

A publikált kiadvány tartalmát tekintve a blokklánc/DLT ökoszisztéma a szabályozási és intézményi kereteivel, illetve a lehetséges alkalmazási irányokkal, a jó gyakorlatok elemzésével, valamint az üzleti és technológiai modellek vizsgálatával foglalkozik.

Amennyiben szeretné elolvasni a kiadványt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található "üzenjen nekünk" formon.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram