21/02/2024

Elérhető a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Fenntarthatósági Jelentésének 2023-as, frissített kiadása

Nagy örömünkre szolgál, hogy újból hírt adhatunk ilyen formában is Társaságunk, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tevékenységéről, eredményeiről, céljairól és kihívásairól. Változatlan célkitűzésünk, hogy olyan világot építsünk, mely az utánunk jövő nemzedékek számára is élhető lesz, ehhez olyan összefogás szükséges, mely nemcsak munkavállalóinkat, partnereinket, szolgáltatóinkat, hanem ügyfeleinket is egyaránt érinti.

Az innováció, digitalizáció és fenntarthatóság továbbra is stratégiánk alappillére, célunk, hogy egyszerűen igénybevehető, a lakosság széles köre számára elérhető, környezeti terhelést csökkentő szolgáltatásokat biztosítsunk, melyek jelentős tényezői a hazai digitális gazdaságfejlesztésnek.

Reméljük, hogy jelentésünk hozzájárul a megkezdett párbeszéd folytatásához, a közös, ilyen irányú kezdeményezések mellett esetleg gondolatébresztőként szolgál, valamint közelebb hozza olvasóink számára tevékenységünket.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden felhasználónknak, igénybe vevőnknek, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer digitális szolgáltatásait használva közösen hozzájárulunk - részben a készpénzhasználat csökkentése miatt, részben pedig a papír alapú dokumentumok kiváltása következtében - a karbonlábnyom csökkentéséhez, a fenntarthatóság növeléséhez.

A Jelentés itt érhető el.

Jó olvasást kívánunk!

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram