VCard

Veres Mihály

vezérigazgató

Veres Mihály 2013. augusztus 16-tól a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója. A vezetése alatt 2014. július 1-én indult el a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, amely országos lefedettséggel több mint 6 millió felhasználó mindennapjait segíti. A folyamatosan fejlődő platform 174 szolgáltató és viszonteladó számára teszi lehetővé a digitális szolgáltatások bevezetését. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt-nél számos, ma már a mindennapokban is elérhető innováció létrehozásában vállalt aktív vezető szerepet. A vezetése alatt az NM Zrt.-t mára Magyarország egyik meghatározó digitalizációs innovációs műhelyévé vált.

A 2000-es évek elejétől foglalkozik a mobilkommunikáció különféle felhasználási lehetőségeinek a kutatás-fejlesztésével, már 2004-ben elektronikus és mobilfizetési lehetőségeket fejlesztő K+F projektet vezetett. Jelentős szerepe volt a használattal arányos útdíjfizetési rendszer (HU-GO) bevezetésében és számos Smart City megoldás létrehozásában.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram